Mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor diverse dingen: het meest belangrijk is natuurlijk spelen met uw (klein)kinderen in een authentieke speeltuin onder een aantal eeuwenoude bomen.

Als u het spelen moe bent of gewoon lekker aan het fietsen bent, kunt u bij ons vanzelfsprekend ook de inwendige mens versterken op ons grote terras of in de binnenruimte, beiden met zicht op de speeltuin. Wij serveren u graag een heerlijke kop koffie of cappuccino, frisdrank of wat sterkers. Ook voor de kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment van frisdranken tot heerlijk softijs.

Ook aan de hongerige mensen hebben we gedacht: pannenkoeken of frietjes voor uzelf of de kinderen? Geen probleem! Wilt u iets meer in de vorm van een goede biefstuk, schnitzel, sate of toch liever wat anders? Wij zorgen er voor!

Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn als u iets te vieren heeft, ook als dat ’s winters zou zijn. Diners zijn mogelijk tot 50 personen, feesten en andere partijen kunnen tot 75 personen.  U bent van harte welkom om te informeren naar de mogelijkheden.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om een gezelschap te accommoderen op zon-en feestdagen en in de maanden juli en augustus wegens grote drukte.

Betalingsmogelijkheden: contant en PIN.

 

Geef een reactie